11.11.22

Ska iväg och hämta mitt nya pass nu. Håller tummarna att de blev bra!... on the beach

Jag satt ensam i mitt rum och helt plötligt blev jag sugen på en drink, och inte för att jag är alkolist. Drinken jag helt plötsligt längtade efter va nämligen den drinken som jag alltid dricker när jag är utomlands. Den är så läskande och söt och passar in i det varma klimatet som nog är det jag egentligen längtar efter. Får nog bli att blanda till den inom en snar framtid, Sex on the beach in my heart!


Sex on the Beach


2 cl Vodka
2 cl Peach Tree eller persikolikör
2 cl apelsinjuice
2cl cranberryjuiceYesterday, today, tomorrow!

Livet som arbetslös börjar redan bli ganska långtråkigt. Jag vill ut och ha roligt,  träffa folk. Jag saknar mina gubbar, dom förgyllde mina dagar på en annars allmänt tråkig arbetsplats. Men life goes on! Nu har jag iaf tid och ork att njuta av ljuset och promenera lite då och då.

Så de var det jag gjorde igår, jobbade på min ansökan och promenerade. Annars hände det inte så mkt i mitt liv. Idag var jag dock hos polisen och fixade nytt pass. De måste jag ha för att kunna fortsätta min resa mot USA. Och jag kan säga att det ska verkligen bli skönt att slippa den gamla passbilen, en liten 14 årig Rebecca med lugg och mörkt hår. Så även om jag inte är helt nöjd med den nya bilden är det iaf en förbättring.

Så vad händer imorgon? Only time will tell men en sak vet jag. Att imorrn blir det utgång med L och shit va roligt vi ska ha! Är nästan ett år sen vi va ute bara hon och jag och nu när vi båda är singlar säger jag bara, WATCH OUT!! We're here to party!!

Hey man!
Hey man now you're really livin'


Mallorca 2010, den första resan jag gjorde utan föräldrar, utan nån förutom E som jag åkte med förstås. De var en sånn härlig känsla att ingen kan bestämma över en och ansvaret ligger på en själv. Första steget ut i vuxenlivet men verkligen inte det sista!
Tips!
För er som är i Palma nångång och älskar kött, gå till Pope. En restaurang mitt i stan där maten smälter i mun och man kan aldrig få nog. Bara jag tänker tillbaks vattnas det i mun på mig. 
De kanske inte ser så gott ut men de va de!


Someday[weheartit.com]
....

Följ min blogg med Bloglovin

Dream


[weheartit.com]Let's start living


Idag har jag tagit tag i drömmen om ett år i USA (igen). Men denhär gången ska jag inte ge upp innan jag når ända fram. Även om det kommer ta tid och energi måste jag hela tiden keep my eyes on the price

You can't win if you don't play! 
Break free from these chains and keep on flying

I want out. I wanna runaway and see the world. I'm tired of this place. Please just take me away!Jag är en sånn person som måste komma bort från verkligheten och se nått annat ibland. Jag får verkligen abstinens om jag inte får resa och just nu har jag en förskräcklig reseabstinens. Det är verkligen ett beroende jag har och viljan att hoppa på ett plan och försvinna bort förstärks varje dag som går. London, Paris, New York, L.A. I want it all! Synd bara att man inte har ekonomin för att verkligen leva....Rhodos augusti 2011


RSS 2.0