When I see a smile, I know everythings okay

Jag har inte hunnit blogga så mycket under julen, dessutom har jag inte riktigt orkat men nu har jag nya krafter och förhoppningsvis ny inspiration. Jag hade också tänk visa lite vad jag fick i julklapp, de va inte så roliga saker men nått som jag önskade mig.

Om endast två dagar är det nyårsafton som kommer spenderas med en grupp vänner som jag spenderat de senaste två nyårsaftonarna med. De känns som att det kommer att bli en bra början på 2011 som förhoppningsvis kommer vara fylld av roliga sunder och nya äventyr.


Detta halsband fick jag av en nära vän i hopp om att det skulle ge mig tur i livet, får se om det fungerar.


Amazing Christmas

Idag va det julavslutning vilket i våran klass innebär fika med tråkiga lekar. Som tur är va de snabbt avklarat och efter det gick jag och två kompisar och käkade världens godaste kycklingspett på Amazing Thai, jag har aldrig ätit så goda kycklingspett så om man får tillfälle att prova, gör det! De är värt det, trust me. Efter det gick vi på stan en snabbis och där köpte jag detta fina läppstift från Viva la Diva för 60 kr (brukar alltid säga fel och säga Viva la vida).


Jag tycker att detta är snyggt nu i juletider samt att de kommer bli en snygg kontrast till min nyårsklänning.


Svenska Hollywoodfruar

Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar samtidigt som jag drömmer mig bort till värmen. Jag skulle väldigt gärna vilja åka till Kalifornien och L.A för att de om det verkligen är så lyxigt som det ser ut på film. Tänk att gå längs Rodeo Drive och låtsas att man är Julia Roberts i Pretty Woman, eller kanske inte att man har hennes yrke men att få den shoppingmöjligheten. Egentligen skulle jag kunna tänka mig att åka lite vart som helst i USA inte bara till Kalifornien eller N.Y som jag iaf ska till i april. Om min plan går i upplevelse att åka dit som Au-pair ska jag använda min extra månad med visum till att åka runt och se så mycket av detta stora land och uppleva kulturen från insidan. Detta skrev jag om som en drömresa på en turismkurs förra året och förhoppningsvis är det en resa som jag kan få uppfylla.


So this is christmas

Nu har jag kommit hem efter min sista skoldag för iår. Imorrn är det bara avslutningsfika med klassen och sen är jag äntligen ledig. Den här terminen har gått väldigt snabbt och det känns lite läskigt att det bara är en kvar, sen är skolan slut och världen väntar. Mina planer just nu är att åka som Au-pair till USA i sommar och vara där ett år innan jag fortsätter med de studier som jag ännu inte bestämt riktigt vad de ska innehålla. Men nu ska jag inte tänka på de utan nu ska jag slå in lite julklappar.


Soon to be

Igår fick jag hem ett paket från Nelly med klänningen och skorna som jag ska ha på nyår. Tänkte bara visa dem.Fairytale of New York

I april ska jag om min klass åka till The big apple, behöver jag säga hur extremt mycket jag längtar. Att få se i verkligeten allt det som man sett på film tusentals gånger, Empire State Building, Frihetsgudinnan och Times square. Så klart ska vi se så mycket mer än det men det finns en sak som jag framför allt ska göra och det är shoppa. Alla dessa affärer som vi inte har hemma som Forever 21 och Victorias Secret. Jag har redan börjat spara för att kunna köpa så mycket som möjligt och på vägen dit kommer min väska nog vara nästintill tom. Men tyvärr är det ett tag kvar men jag har mycket planerande innan dess och det kommer jag blogga mer om längre fram. Det enda som jag egentligen ville säga är att jag längtar

I want a pocket full of sunshine

Jag är redan trött på vintern, har kommit på att jag är en sommarmänniska så därför har jag redan börjat fundera på vart jag ska åka efter studentet. Det är dock svårt att bestämma sig, de ska ju för det första vara billigt, varmt men jag vill också att de ska vara ett ställe som jag aldrig besökt förut. Sån är jag, "been there done that"-person så det gör det hela lite svårare. Men jag letar på och är lite sugen på Ibiza, party ön nummer 1 om man ska tro ryktena. Förut har jag inte tänkt så mycket på det stället men nu har ryanair börjat köra dit från Skavsta för rimliga priser så man borde kanske passa på, och sen hyra en lägenhet och leva billigt. 

Efter det kommer det allvarliga att börja, man måste jobba, plugga vidare, veta vad man vill göra med livet och det gör jag inte. Därför vill jag åka iväg och förhoppningsvis få lite inspiration blandat med en fin bränna och många härliga stunder. 


Jag vet vad jag ska drömma om inatt!


You gotta start somewhere!

Nu är det så att jag har bestämt mig för att börja blogga, lite efter menmen.. Jag kommer iaf skriva lite om mitt vardagliga liv men fokuset kommer vara på min största passion, vilket är resor. Jag älskar känslan att vara påväg någonstans och bara komma bort från verkligheten. Mitt mål i livet är att se världen och uppleva den för att kunna bilda min egen uppfattning och det är det som jag kommer att dela med mig av i den här bloggen som förhoppningsvis kommer bli full av mina upplevelser.

Jag kommer börja med att berätta hur allt började.
När jag var 11 år kändes de som att jag var den enda i världen som inte hade varit utomlands (Norge, Finland och Danmark räknade jag inte). Men en dag så berättade mina föräldrar att vi skulle åka till Frankrike under sommarlovet, great tänkte jag äntligen skulle jag få flyga. Men riktigt så blev det ju inte, vi tog bilen istället, vilket jag ser som en enorm fördel idag eftersom man får se så mycket mer av länderna som man passerar än bara det man ser från 10 000 meters höjd. Vi var iaf borta i 3 veckor, en vecka dit, en vecka där och en vecka hem som jag brukade säga. Väl framme bodde vi på en bondgård mitt ute i ingenstans på den franska landsbyggden men då brydde jag mig inte speciellt mycket. Jag hade fått upplevt något så underbart, en kultur så bekant men ändå så främmande och efter det har jag inte gjort annat än längtat till nya resor...RSS 2.0