Born to be wild

Idag på förmiddagen hade jag estetisk verksamt där jag har drama, vilket egentligen inte var mitt första val, eller mitt andra. Menmen... Det är faktist helt okej, fast jag är inte så bra på det får jag iaf en hel del skratt som start på veckan. Min nästa och sista lektion är inte lika roligt för det var matte. Vad som dock va roligt va att jag slutade efter de medans mina kära vänner Linda & Bea fick vara kvar några timmar länge. Life isn't fair, that's just how it is!






Friday I'm in love

Jag vet att det inte är fredag idag utan söndag men jag hörde denna låt när jag körde hem från Linda alldeles nyss och den passar faktist för jag ÄLSKAR fredagar, men söndagar not so much. Dagen började iaf med ett par timmar framför matteboken men gjorde jag några framsteg, knappast. Får ta nya tag imorrn på lektionen.

Kvällen spenderade jag med de underbara Bea & Linda. Vi hade söndagsmys med godis, cheese ballz och lite smulgubbe. Vi såg på film såklart och idag blev det En prinsessas dagbok, men vi kollade inte så mkt för det blev en hel del snack emellanåt vilket var mkt trevligt. Nu ska jag snart sova för imorrn är en ny dag!



Boken från helvetet.


Heartbeats






Heartbeats- José González

16763_167678089309_653274309_2571269_1394904_n_large




One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influence
We had divine scent
To know what to say
Mind is a razor blade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start, a simple touch
One night to push and scream
And then relief

Ten days of perfect tunes
The colors, red and blue
We had a promise made
We were in love

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough

And you
You knew the hand of the Devil
And you
Kept us awake with wolf's teeth
Sharing different heartbeats in one night

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough







Love is a force you can't control





[weheartit.com]


Gliss

För några veckor sen köpte jag en hårinpackning från Schwarzkopf i hopp om att de skulle göra mitt slitna hår inte så slitet. Någon skulle säkert sagt men gå och klipp dig istället, men va just de jag ville undvika, för jag hatar att gå till frisören, jag vet inte varför men något konstigt är det. Jag är en knasboll helt enkelt, simple as that!





Den kostade 45:- tror jag om jag minns rätt och den funkar verkligen, mitt hår är mycket glansigare och inte lika slitet som förut. Luktar gott gör den också så jag rekommenderar den till de med inte så stora plånböcker.



Open your eyes


Me love SHOES

Nått som jag verkligen älskar är skor, man kan aldrig ha för många helt enkelt. Jag har inte så bra koll på hur många par jag egentligen har men de är en del. Ska visa några lite senare som är mina favoriter.






Ps. En sån tatuering skulle jag vilja ha.



[weheartit.com]


Fredagsmys

Nu när det äntligen är helg känner jag att jag förtjänar en kväll med film och ostbågar. Idag har jag iaf haft en vanlig dag i skolan, först naturkunskap( lämnade in uppsatsen som jag panikskrev igår ) sen hade jag svenska där jag håller på att skriva en rapport om Röda Korset ( kanske en framtida arbetsgivare ). På religionen som var efter lunch fick vi prova att meditera ( vi håller på att gå igenom buddhismen ) och till sist var det samhällskunskap som var lika tråkigt som vanligt. Väl hemma har jag inte gjort så mycket, försöker bara vila upp mig så jag orkar plugga matte imorrn. Nu ska jag fortsätta mysa! Ha en fortsatt trevlig kväll.



Mumsigt värre!


Last minute

Det är så typiskt mig att göra saker i sista sekund vilket är precis det jag gör just nu. Håller på att skriva en liten uppsats om djurförsök som ska vara inne imorrnbitti. Så är sitter jag och försöker babbla på för att få ihop lite ord, det går väl sådär men vad ska man förvänta sig när man inte gör saker i tid.






Gum pink

För några dagar sedan berättade jag att jag hade beställt smink från Elf. Jag beställade bland annat detta nagellack, trots att jag inte är en nagellacksperson kunde jag inte motstå denna somriga färg. Och att den kostade 18.30 :- gjorde det ännu svårare. So here it is;




Summertime guys

Jag sitter och drömmer mig bort till sommaren och värmen, är så trött på snön och kylan. Men nu ska vi inte tänka på de utan på den nya sommargarderoben som är ett måste. Jag har beställt lite plagg från H&M som jag tänkte dela med mig av.





De blev en hel del toppar men de kan man aldrig ha för mycket av enligt mig. Nya skor kommer det också bli men de väntar jag nog med en  månad eller två.




¨


Wednesday

Idag i skolan hände det absolut ingenting, om man inte räknar med att jag och Linda köpte varsin kokosboll. Isn't school great?  Nu sitter jag och kollar på nyaste One Tree Hill avsnittet och gör i allmänhet ingenting. Sen ska jag ta tag i en naturkunskaps-uppsats men fram tills dess ska jag njuta av ledigheten.




Denna bild hittade jag och det känns som den perfekta bilden som representerar mig. Förutom det uppenbara att jag har glasögon och för tillfället brunt hår (men förhoppningsvis inte så länge till). Sen vet de  som känner mig att jag gillar röda läppar, de får en att känna sig, annorlunda, som någon annan på något sätt. En annan sak som jag gillar är ju N.Y. Det är endast 90 dagar kvar nu innan vi åker och det är en av de många saker jag ser fram emot för tillfället. Det kommer hända mycket framöver med studentfester, kryssningen och själva studenten såklart. Sen blir det ju förhoppningsvis USA x2 och en massa andra stunder som jag kommer vilja dela med de som betyder mycket för mig. Därav hjärtat.


You think you are a movie star

Jag tänkte ge lite tips på filmer som jag rekommenderar för jag vet hur jobbigt det är när man är
riktigt sugen på en filmkväll, men ingen film att se. Så här kommer några som jag tycker att ni ska se:

Denna film handlar om den populära tjejen Natalie som har hela sin framtid planerad, men de är ändras ju såklart när hon träffar den lite underliga Keith. Vad som händer sen tänker jag inte berätta för jag tycker att ni ska se filmen istället, för bättre än dehär blir de inte enligt mig. Att Jesse McCartney är sjukt snygg är en annan bra anledning att se filmen.



Nästa film blir denna som handlr om den misslyckade författaren Ethan som en dag träffar Jesse på ett café, men Jesse träffar ju samtidigt Troy. Hur kan detta sluta?  En romantisk film som definitivt är värd att se.



En annan tjejfilm som jag gillar är denna som handlar om Olive som efter en lögn blir skolans "slampa". Sen händer det ju massa annat också som lite kärlek (en film utan kärlek är inget att se). Men de får ni se när ni ser den. Jag gillar den iaf som en film att se när det inte finns mycket annat att göra.



Den sista filmen blir denna som är mina absoluta favortifilm, kan se den hur många gånger som helst och den handlar om en tjej, två killar och en hel del fights. De låter inte som en speciellt bra film men det enda som jag säger är:  SE DEN!

Tuesday

Nu var det ett tag sen jag bloggade och de beror helt enkelt på att jag inte har haft någon inspiration men det ska det bli ändring på nu. För några veckor sedan anmälde jag mig till Skandinaviska institutet att jag vill åka som Aupair, och sedan dess har jag försökt få ihop min ansökan men det har inte gått så bra om jag ska vara ärlig. Det är så mycket som ska fyllas i och jag har inte haft orken att ta tag i det. Men nu ska det hända saker på den fronten också så jag kommer iväg i juni vilket är mitt mål. Så detta kommer jag skriva mer om framöver och såklart under mitt år i USA också.

Idag fick jag hem produkter från ELF som jag och Linda har beställt. Det blev 10 saker för endast 230:- och jag är mycket nöjd med mina köp och de ska jag visa lite senare.




Victoria who?

Igår kollade jag på Victoria Secret fashion show 2010 och det fick mig att längta mer och mer till N.Y då jag äntligen kommer bli en stolt ägare av V.S. underkläder. Dessa kreaktioner får mig att tappa andan, att man kan göra så varierande skapelser år efter år och de blir bara bättre och bättre med tiden. Så nu blir det fram med sparbössan för "Mama want's a new pair of panties".


 



V.S. ligger bla på:

BROADWAY (SOHO)
Lingerie
591-593 BROADWAY
NEW YORK, NY 10012
212.219.3643

FIFTH AVE
Lingerie
115 5TH AVE
NEW YORK, NY 10003
212.477.4118





Efter jag har varit där ska jag utse min favorit.



Versailles

För någon dag sen tittade jag på filmen Marie Antionette och då kom minnen tillbaka från när jag besökte Versailles 2009. Denna vackra byggnad och miljö är definitivt något som man måste se med egna ögon. Det är en underlig känsla när man går genom parkerna att för över 200 år sedan gick Marie Antoinette samma väg. Så om ni har vägarna förbi någon gång är det verkligen, trots priset värt ett besök.




Sådan fin säng skulle iaf jag inte tacka nej till.


The new beginning

Nytt år, nya möjligheter.    Nu i förväg ser detta år lovande ut, med N.Y.-resan, studenten och förhoppningsvis ett jobb som au-pair. Om detta blir som jag har tänkt mig får jag se om ett år.

Om man ser på det som jag gjorde 2010 var min resa till Mallorca en av höjdpunkterna, med solande, badande, festande och massor av minnesvärda stunder. I sommar vill jag gärna göra en liknande resa men om det blir av får vi se, om ekonomin tillåter de och om jag åker till USA i början eller slutet av sommaren.

Denna bild vill jag dela med mig av och ni kan nog förstå varför jag längtar tillbaka:


Utsikten från våran balkong på hotell Brasilia


RSS 2.0